26 juni 2014

Köpenhamn

Har haft en fin dag i Köpenhamn med bästa arbetskollegorna. Fikade, strosade runt och njöt av storstadsvimlet. Eftermiddagen bjöd t.o.m. på härlig varm sol trots utlovat regn. Det gillade vi! Delikat middag avnjöts i Nyhamn innan det var dags för hemresa.





 













5 kommentarer:

  1. Oj... så många härliga bilder från Köpenhamn! Evigheter sen jag var där... nu känns det som att jag gärna skulle ta en fotosafari dit :) Vi väljer ofta samma typ av motiv... snygg grön dörr, cyklar, hus... och hänglåsen... haha... det känns nästan som jag varit där med kameran :)
    Snyggt jobbat med de färgglada husfasaderna på den i övrigt svartvita bilden! Photoshop? Kul att leka lite :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anki! Jag fixade bara lite i Picasa, går enkelt att göra i Photoshop också. Ja, bilder är kul att leka med. Tyvärr så fastnar man iband i timmar och det har man inte tid med alltid. På måndag drar husbilen iväg så det blir mycket bilder framöver. Ha en fin sommar så ses vi på bloggen! Jag följer dig! ;-)

      Radera
  2. Har du funderat på att jobba som fotograf? Kanonfina bilder och tack för allt igår. Det var en toppendag:-)

    Kramar, Monica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fotograf? Ha ha ha, det överlåtar jag till proffsen eller till de mer självgoda ;-) Sommarkram med värme <3

      Radera
  3. Vilka fantastiska foton...och jag har inte en rynka i mitt ansikte...ser ju lite vacker ut. Du är så duktig på att fota. Tack för en härlig tripp till Köpenhamn..Ha nu en fin semester ...Kram Lillemor

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!