27 juni 2017

Berau am Wolfgangsee

Ett favoritställe som vi gärna återkommer till. På försäsongen kostar en natt ca 30 euro men då ingår allt. Denna gången fick vi ingen toppenplats då campingen var knökfull (vi bokar ju aldrig i förväg) men å andra sidan är platsen inte det viktigaste bara vi får skugga, å det fick vi. Härifrån tar det bara ett par minuter att gå bort å bada med Rexi, vill man gå på promenad så kan man antingen promenera den fantastisk fina panoramastigen bort till Strobl och bada på vägen eller så går man åt andra hållet till St Wolfgang, ca 2,5 km oavsett.







Det blev en runda åt vardera hållet 😎 På väg till Strobl såg vi flera orkidéer, riddarsporre o cyklamen, underbart att se dem i det vilda. Att fira midsommar här var toppen!







När vi tog en promenad in till St Wolfgang besökte vi kyrkan, så himla fin! Byn var också mysig med restauranger och fik längs med kusten, lite suveniraffärer och alldeles för många dock vackert smyckade hotell.














Att blogga med en app i mobilen är verkligen en utmaning....  men nu är jag snart ikapp, några inlägg sparar jag som en överraskning 😉 

2 kommentarer:

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!