17 sep. 2017

En tripp till Hälsö

Wow! Fint väder, lugnt å stillsamt med härliga vyer. Vad mer behöver man? Den indiska restaurangen med god mat var bara ett plus. Lugnet infann sig så fort vi drog handbromsen.


Vi tog gratisfärjan till Hönö och sedan fortsatte vi över broarna till Öckerö o Hälsö.


Det blev en promenad runt nästan hela ön, här Källö-Knippla i bild.


Vi kom i fredags och stannade två nätter på en ö där det inte finns en jota att göra mer än att njuta av naturen. Fantastiskt vackert och lite lagom med besökare vilket gjorde att vi slapp trängas på ställplatsen. (Vill man ha det trångt o jävligt stannar man på Öckerö 😉)


Idag innan vi åkte hem tog vi en kort runda bort till Fotö, nedan kan du se bron över dit, några fiskestugor och vyn från parkeringsplatsen närmast bron.


7 kommentarer:

 1. Wow vilket litet paradis det där. Hur häftigt är det inte att bo i nåt av dom vita husen vid Källö Knippla. :-) Fina bilder :-)

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Och kan bara hålla med om att på Hälsö njuter man av lugn och ro, en av våra absoluta favoriter eftersom vi har så nära, inte nu..., vi har pendlat och folk frågar om grejen liksom, den går ju inte att beskriva😃

  SvaraRadera
 3. Till detta paradis har jag aldrig fått åka. Ägarna har dock besökt öarna och njutit säkert lika mycket som ni gjorde med tanke på era fina bilder

  SvaraRadera
 4. Även vi var på Hälsö idag med personbilen för att ta en prommis med Chivas. Synd att ni inte var kvar, endast två HB var kvar på eftermiddagen när vi kom. Skulle vara roligt att träffas.
  Håller med om att den indiska har jättegod mat!
  Ha de gött

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder och vädret blev ju betydligt bättre än vad de "lovar" :)

  SvaraRadera
 6. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 7. Jag heter Darci Lyne. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv tack vare den hjälp som Dr. .nosakhare har gett mig för att hjälpa mig att återfå min ex-man med sin trollkärlek och magi. KONTAKT
    -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
    Whats-app: +2349083639501
  vill du ha din ex tillbaka?
  vill du ha en kärleksförtroll för en ny älskare?
  Barnlös problemlösning?
  lösning på sjukdom och sjukdomar i kroppen

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!