10 maj 2015

Fortsätter att njuta av husbilsliv på "hemmaplan"

Vaknade till fågelkvitter och regndroppar mot takluckan. Uppehåll men ingen sol. Efter en kopp kaffe valde jag och Rexi att ge oss ut i skogen.




Vi valde den vita slingan på 4,3 km, en ganska lätt slinga med enbart några få backar. Här finns en hel del vandringsleder att välja på, den lättaste är den som går runt sjön på 4,5 km.

Läste lite i nya boken Gnisselzonen, intressant läsning om stress och vad man kan göra för minska dess påverkan.



Åkte en sväng ut till stan, blev sugen på ”draken” från sushirestaurangen Umai i stan. Bästa sushirestaurangen i Halmstad! Dessa och kyckling bulgogi mumsade vi i oss vid havet och åkte ut sen till Tylösand för att kolla in rododendronparken. Endast en sort hade börjat blomma så vi får vänta ett tag till innan hela parken står i blom. Kommunen har gjort ett kanonjobb med parken, röjt upp ordentligt och satt ut nya bänkar. Drack kaffe i solen och njöt av havsbrisen.
 



Tog en tur ut till Simlångsdalen framåt kvällen och satte oss i solen, Brearedssjön bjöd på en härlig solnedgång och en lugn mysig stund i vilostolen. Vi fick också avnjuta lite kålpudding som jag hade tagit med hemifrån, mumsilibabba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!