31 maj 2015

Ställplats i L:a Böslid

Välkommen till mina hemtrakter! Nu har även vi ute på landsbygden hamnat på kartan bland ställplatser i Halmstad. Vi har fått en ny ställplats i L:a Böslid, ca 1 mil söder om Halmstad och bara 7 km från Eurostop där du hittar bra shopping. 
Dygnshyra 100 kr, då ingår tömning av gråvatten och latrin samt påfyllnad av dricksvatten. Sophantering med sortering finns.




Det är Hushållningssällskapet som driver ställplatsen. Den ligger längs med Riksväg 15 (landsväg 117) mellan Halmstad och Laholm. Latitud 56.59886°N Longitud 12.95129°E Adress: Böslid 146, 305 96 Eldsberga
Tog lite bilder på hur det ser ut på ställplatsen och på gården runt omkring så ni får se vad ni får för pengarna :-), hittade inte denna information på nätet så varsågod! Denna morgon var det dock tomt på ställplatsen, sommaren har ju inte hittat till oss än.




Det är gång/cykelavstånd ner till stranden och naturreservaten i Gullbranna. Härifrån kan du gå flera km på stranden, hela vägen norröver till Trönningestranden och söderut mot Tönnersastranden, ta en springtur på slingorna eller bara en skön promenad och lyssna på lövens prassel och fåglarnas sång.



På L:a Böslid finns även Ebbas Café där du bl a kan äta söndagsbrunch. 



Det finns en liten mataffär 2 km bort i Eldsberga (Matöppet), du har cykelväg hela vägen, men det går lika bra att promenera eller att ta bobilen, där hittar du även lite lyx, Maritas hälsogarage där du kan boka en skön massage på 035 - 425 24

2 kommentarer:

  1. Tack för fin info om ställplatsen, det kommer säkert bli ett besök där i sommar. Ett litet tips koordinater gör det lättare att hitta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag hittat en sida som hjälpte mig att hitta koordinaterna. Tack Maggan och Ingemar för påpekandet och för att ni tittade in! :-)

      Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!