29 jan. 2017

Längtar att få åka ut med skrutten!

Nu har den varit avställd sedan sista december, vår skrutt och vi har inte varit ute och kört sedan vi kom hem från Spanien & Frankrikeresan i mitten på december. 

Dagens utflykt till Hallandsås för en promenad med Räkan
 
Inte blir man mindre sugen när man läser i olika grupper på FB och i bloggar om alla planer om resor folk skall göra!
Vi har fyra veckors semester i år, från 19 juni... Dottern skall ha bebis i början på maj (Alice skall bli storasyster) och då vet jag ju att vi kommer att längta hem till våra tjejer!  Kommer vi verkligen stå ut i 4 hela veckor på rull?
Hur söt får man vara på en skala?!
 
Men iväg ska vi, bara så svårt att bestämma sig vilken rutt man skall köra och vart. Jag är jättesugen på Kroatien igen, mannen tar bara fram det ena stället efter det andra i Frankrike, som jag ju också gillar jättemycket! Suck! Trodde vi hade bestämt oss...
 
Ser ni hur hundarna skrattar?! Överlyckliga när solen tittar fram!
 
Idag pratade vi om att ställa på husbilen redan 1 februari, men vi får allt vänta åtminstone till första mars när solens strålar börja värma på, eller?
Vi hinner med många nätter här hemma innan det är dags att packa för Europa på nytt!
 
 
Ge mig lite tips på "hemmaresor", gärna Bohuslän, Småland eller något annat som inte ligger allt för lång bort från Halmstad o Halland. För några pärlor sitter ni väl allt på?!13 kommentarer:

 1. Härliga bilder som alltid! Alice är såå söt ... tänk att hon ska bli storasyster :) Våra barnbarnskillar ska bli "storabrorsor" i april :)
  Sista bilden är fantastisk!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har inte mycket att komma med som förslag till er. Vi hade mysiga slalomdagar i Orsa Grönklitt i helgen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg detta! Härliga Orsa Grönklitt 😍 Vi har många trevliga minnen därifrån! Kram

   Radera
 3. Visst börjar man längta efter att få åka iväg på semester med husbilen. Men den som längtar efter nåt gott väntar aldrig för länge :-)) Men jag förstår dej om du känner tveksamheter att vara borta länge från barnbarnet...och kommande barnbarn. Precis så är jag också, jag höll på att längta ihjäl mej efter barnbarnet innan vi var hemma. I helgen kör vi 162 km enkel väg för att åka till Jokkmokks marknad...det ska bli kul:)

  SvaraRadera
 4. Åh vilken godisbit! Förstår att du längtar!
  För några år sedan åkte vi Humleslingan i Skåne, en mycket trevlig runda, sedan har vi gamla Riksettan. Särskilt om man verkligen åker den riktigt gamla delen som är smal som en flaskhals. Googla så hittar du bra info om båda turerna. Båda turerna ger dig chansen att göra en avstickare hemåt för några småpussar till dom små. Kram

  SvaraRadera
 5. Ägarna tycker detta med planering är trevligt, sedan får vi se hur mycket av den som håller. Tycker ni ska bege er mot Blekinge där det finns många härliga städer att besöka.

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder, den på hundarna är fantastisk! Vi har än så länge inte så många erfarenheter, men i somras när vi precis köpt husbilen var vi till Gunillaberg som ligger mellan Jönköping och Ulricehamn, helt underbart ställe. Men, det ska kanske ha gått en bit in på sommaren för växtlighetens skull, http://titteovergaard.blogspot.se/2016/08/granna.html. Roligt med ett nytt barnbarn! Men du, bebisen finns kvar när ni kommer hem igen! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall kolla upp Gunillaberget, tack för tips Christel!

   Radera
 7. Visst börjar man längta iväg! Idag har det dock snöat hos oss......

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!