10 dec. 2015

Vägen hem...

Nu är det ju ett tag sedan vi kom hem...
Innan vi lämnade Spanien så åkte vi till Gandia på den kustnära vägen N-332 och stannade några timmar och strosade runt på stranden, jättemysigt! Solen sken och vi njöt allt vi kunde. Stannade för natten norr om Barcelona på en rastplats.
Vi åkte vidare till Colmar och inhandlade lite julklappar till oss själva och lite presenter till lilla Banuffi (vårt blivande barnbarn). Vi stannade över på ställplatsen på Rue de Canal 6. Ingen höjdare om du frågar mig. Alldeles för långt från stan och dessutom stängda duschar och toaletter på kvällen och fram till kl 08:30. Grinden är också stängd vilket gör att man känner sig lite inlåst. Men eftermiddagen i solen vid kanalen var alldeles fantastisk.


Det blev även ett stop i Bremen där vi fortsatte att handla... Det blev ett litet tåg till mitt källartroll, lite fler saker till Banuffi och lite julpynt och många teburkar till hushållet. En god fika i Schnoor blev det också!


På eftermiddagen fortsatte vi mot Stora Bältbron och stannade där för natten. Vi planerade att stanna i Malmö och säga hej till Nathalie innan vi åkte hem och så blev det. Vi tog en promenad runt stora Pildammen och åt lite kinamat innan det var dags för henne att åka till skolan. Vi åkte hemåt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!