7 okt. 2015

Vad hade hänt med bobilen då?

För ett tag sedan när vi var på tur så hände det man inte vill skall hända, motorlampan tänds! Tur man har Falck assistans som kan hjälpa till.
Vi fick vänta ett par timmar men det gick ingen nöd på oss, åt lite god soppa, chattade med trevlig kompis och rastade hunden under tiden.
Bilen bogserades till Lindells bilservice i Hässleholm och där fick den stå i två veckor för ingen visste vad som var fel. Till slut ringde Sandro och berättade vad han läst på internet, någon med samma problem som oss (motorlampa tänd och hastighetsmätaren ur funktion) hade skrivit på husbilsklubben att det var kortslutning i förvärmningens motorventilation. Och tro det eller ej, firman kollade och vips så var husbilen nästan kry igen! Så när bytet av motstånd i motorventilationsslangen var gjord (delen kostade 473 kr) så kunde vi hämta bilen. Notan slutade på 3.109 kr med felsökning och arbete!
Men hallå! Synd att de inte drog av för vår egen insats, utan den så hade bilen stått där än?!
Men nu skall vi inte deppa! Bilen är lagad och idag även besiktigad utan anmärkning så nu står den på uppfarten och är redo när vi vill ut på en tur!

1 kommentar:

  1. Så skönt att den är fixad igen! Tycker nog verkstaden skulle dragit av lite... det var ju Sandro som talade om var felet fanns!
    Ha det gott!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!