20 sep. 2015

En tur med bobilen och haveri

Vi firade masonitbröllop... vi har varit gifta i 28 långa år. Först blev det middag på Umai sushibar med goda vänner och sedan blev det en tur med bobilen söderut. Vi åkte till Hjärtasjöbadet utanför Lönsboda och stannade för natten. Massor av svamp i skogen och så härligt väder!
På väg söderut så gjorde vi en utflykt till Svarta bergen, kan verkligen rekommendera en tur dit. Ett gammalt stenbrott som idag är ett arbetslivsmuseum. Gjorde en liten film av bilderna därifrån...


Läs mer här om du tycker det verkar intressant.

Vi stannade en natt på Vårhallarna, rastplatsen ett par kilometer norr om Simrishamn. En favoritplats för fricamping nära stranden som även har ett hundbad, helt perfekt för vår del. Har man en räka som älskar att simma så är detta paradiset.

 
Efter lunch begav vi oss hemåt, men hann bara strax norr om Broby när motorlampan tändes och hastighetsmätaren la av. Det var bara att ringa bärgning... nu står skrutten på en verkstad i Hässleholm och de hittar inte felet.
 
 
Nu sörjs det härhemma, 2-4 oktober är det tjejcamping i Malmö och jag har ingen husbil... hur skall detta gå?! Jag får helt enkelt hyra en stuga, för campinghelg med tjejerna, det blir det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!