5 apr. 2016

Helgens utflykt...

...gick till Råå och Höganäs. Det blev fricamping för hela slanten! God mat och dryck och bara slappa hela helgen. Det kändes gött att inte behöva göra så mycket faktiskt.Vi brukar stå vid den stora strandparkeringen intill uppställningsplatsen för båtar. Fredag till lördag stod här 6 andra bilar tillsammans med oss. Men denna plats lär försvinna då det skall byggas i hamnen och den nya uppställningsplatsen för båtar kommer att ligga just på denna parkering.

Alla träd och buskar har tagits bort från den tidigare rätt lummiga parkeringen

Lördag eftermiddag drog vi oss norrut, stannade till i Domsten och fixade lite lunch och åkte sedan vidare till Häganäs. Ställde oss nere vid Strandbadens parkering. Solens strålar värmde upp bilden så vi hade 24 grader inne. Det behövdes alltså ingen gasolvärme på hela eftermiddagen. Vinden utanför var dock inte lika varm. Vinterjackan fick hänga med ut på kvällsrundan.

Här kan man följa Skåneleden ända bort till Mölle i norr

Vi avslutade helgen med ett besök på Michelles kolonilott, hon ville gräva lite och göra i ordning inför vårsådden. Lilla Alice hängde med oss medan Michelle grävde. Hon kan verkligen hålla oss sysselsatta i timmar. 

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!! Råå är riktigt fint, synd att de ska ta bort ställplatsen :( Domsten har vi aldrig varit men funderat på att åka dit många gånger.
  Få se när vi stöter på varandra framöver ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi borde stöta på varandra, konstigt annars! 😉

   Radera
 2. Vilken härlig bild på solnedgången! I Råå har jag varit någon gång för längesen, på någon slags konferens/utbildning med en ungdomsförening :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, skulle vilja gå en fotokurs men får aldrig tummarna ur....

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!