27 juni 2016

Skrivkramp deluxe!

Vad gör man när man inte har lust att skriva?! Man låter bli, i alla fall gör jag det! Varför är det så mycket enklare att logga in på FB och skicka iväg en bild? Men, nu är jag här och delar med mig av lite händelser...
Inför Husbilens dag.... passade på att åka till Varberg och umgås med två fina tjejer. Det blev fotboll (för att de är fotbollstokiga) mat, vin, pladder och promenad. Väldigt rolig kväll!
Monica o Karin låg i husvagnen och jag i husbilen, räkan var förstås också med. Kan ju inte lämna honom hemma, räckte ju att jag lämnade kvar mannen :-)
 
Fricamping utanför Monicas hus, hur bra som helst.
 
Till vardags hinner man ju inte mer än jobba och motionera sig själv och räkan lite. Så för det mesta blir det en SUP-tur eller en promenad. Sedan sist vi sågs har det blivit några turer bl a i Fylleån, Torvsjön och Långsjön. Så glad att vi har så mycket vatten häromkring!
 
Ibland blir det lite Yoga på brädan också, man får sträcka ut de sömniga musklerna


Midsommar har ju också svischat förbi! Mannen jobbade hela helgen och jag passade på att umgås med mina fina solstrålar, Michelle o Alice <3 Vi hade fint väder så det blev att hänga i trädgården när vi inte stod vid spisen. Massor av godsaker åt vi, dock ingen direkt midsommarmat, vi gillar tapas jag o Michelle så så fick det bli!
Räkan håller sig i närheten, vill ju också vara nära matte

Igår blev det en tur till Simlångsdalen och Danska fall. En promenad med Agneta och alla våra vovvar. Så mysigt! Lilla Zassa fick också följa med ;-)

Så fin schäfertjej!

Är man liten får man åka snålskjuts i mattes ryggsäck
 
Nu är det dags att läsa lite bloggar och längta ut med husbilen.... två långa veckor kvar till semestern.

6 kommentarer:

 1. Så himla vackra färger i dina bilder!!! SUP verkar ju kul... men svårt!? Har sett att många skrivit om det i år, så det måste ha blivit ännu mer populärt!

  SvaraRadera
 2. Ja, SUP är både poppis och kul motion. Att man kan ta med hunden är ju inte fy skam heller.

  SvaraRadera
 3. Bloggandet går i vågor, det är bara att vänta ut. Jag är imponerad av balansen på brädan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju inte mer än ramla i 😂 Därav våtdräkten! 😝

   Radera
 4. Skrivkramp Deluxe
  Hittade ingenstans där jag kunde kommentera under bilderna så det får bli här. Det var en härligt rolig fredag som varade ända till lördagen:-) Längtar till nästa gång vi ses! Rosorna stod sig ända till fredagen därpå:-) Många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så konstigt, det var ett enda långt inlägg Monica! 😂😇

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!