8 maj 2017

Lammsläpp & finbesök

 
Ingen ro och ingen vila.... Mannen skulle träffa syskonen inför boupptäckning efter svärmor och jag kom på i sista stund att jag skulle ju på lammsläpp i Laholm.
Vi packade ihop oss snabbt och åkte hem.

Jag kom fram i grevens tid! Inte så mycket folk men tillräckligt för gården Dönardalens delikatesser är inte allt för stor men de hade ordnat det fint och det fanns gott om parkeringsplatser.
 

 Jisses vilket bräkande det va på de små liven
 De försökte att ta sig tillbaka till stallet
 Undrar vad de tänker...
 
Vi hade inte tid att stanna för att utforska gården nåt närmare, mat skulle vi äta hemma så istället åkte vi iväg för att ta en promenad längs Lagan. Lite rastning innan Alice kommer och röjer.
 
 Rexi fick svalka sig lite i Lagan
 
När vi kom hem var Alice redan där med mor sin. Hon letade fram kassen med barbiedockorna och sysselsatte sig hela eftermiddagen med dessa. Smådockorna fick bo innanför tröjan. Hon är inte svår att sysselsätta den lilla hönan <3

6 kommentarer:

 1. Trevlig dag med lammsläpp och härligt besök av söta Alice :) Fina bilder som vanligt!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, du är uppe med tuppen du med ser jag 😉 ha en fin dag du också!

   Radera
 2. Det var trevligt för er ser jag. Härligt med lammsläpp...nåt sånt har jag aldrig sett:)) Men ert lilla barnbarn växer också så det knakar :) Har lagt in en länk på min blogg om virkade brödet. Du kan skriva meddelande till henne o be att få bilder på vad hon virkar. Kram

  SvaraRadera
 3. Har aldrig sett eller tänkt på Lammsläpp, Kosläpp har jag hört om men inte sett när dom släpps ut och skuttar omkring.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte vi heller men i år har vi varit på både ock :-)

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!