26 dec. 2014

En vandring i bergen

Idag väntade vi in solen innan vi gick ut på långrunda. Det blev en vandring upp i bergen på några timmar, härligt, soligt och varmt. En del t.o.m. badade! Vägen var lång och slingrig men man fick en stor belöning när man kom fram. En fantastisk utsikt.
Fikonen har satt frukt, så sugen jag blir på ett moget fikon. Min favoritfrukt på sommaren.Idag bestämde vi att vi stannar kvar här i Benidorm veckan ut innan vi beger oss hemåt igen. Vi har haft strålande väder nästan hela veckan, någon halvmolnig halvdag har vi haft men ingen blåst och inget regn, underbart!

Imorgon planerar vi en promenad upp till korset, skall visst vara ännu brantare än vägen vi gick idag. Sandro skall klippa sig också, på tiden.

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha det toppenbra! Jag är avundsjuk och tycker lätt att du kan lämna den långhåriga hemma nästa gång och ta med mig och mina två äckel! Eller så kan den långhåriga passa Bea och vi åker och vandrar med de andra två. Jag saknar faktiskt alla er tre, även Sandro! Asti och Sangria i mängder när ni kommer hem!!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!