25 dec. 2014

Juldagen i promenadens tecken

Ute och promenerar en hel del, vad ska man annars göra? Man måste ju vara ute och njuta av det fina vädret. Vi tog oss ner mot gamla stan och gick runt på måfå. Hamnade vid det vackra Placa del Castell. Vi stannade till och njöt av en cappuccino innan vi bestämde oss att promenera hela strandpromenaden till andra sidan av staden, långt blev det!
Alla är visst ute på promenad idag, juldagen till ära. Permobilarna och käpparna är välputsade och söndagskläderna på. Barena och restaurangerna är proppfulla. Vi som gick ut när staden fortfarande sov har alldeles för mycket kläder på oss. Termometern visar 16 grader, gott som attan men nu efter 5 timmars promenerande är vi hungriga. Restaurangen som vi vill äta på är stängd så vi går hem och fixar lite själva, en del rester fanns ju också så det blev en rejäl lunch även denna dag. I solen...
Efter en kort tuppkur blev det lite kaffe, choklad och fotmassage. Får se om vi orkar gå nåt längre mer ikväll. En runda till parken med räkan får det ju bli såklart, men det är nog allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!