7 apr. 2015

Höganäs, Kullaberg och Skälderviken

Vi stannade på nya rastplatsen i Höganäs. Tog en promenad söderut längs med kusten och Skåneleden på eftermiddagen och tittade på solnedgången på kvällen. Det blåste upp på natten så man sov gott då husbilen gungade en till sömns. Blåsigt även på morgonen så efter frukost tog vi en tur upp till Kullaberg och gick en sväng i reservatet.

Josefinelust, en fin liten strand. Här finns även två stycken grottor.

Vitsipporna är på G, så vackra!

 Mölle från utsiktsplatsen norr om stan
Vi åkte vidare, följde kusten till Arild förbi Jonstorp och vidare upp till Skälderviken. Vi promenerade i blåsten och såg oss om i hamnen och runt i området. Vintern har gått hårt åt vissa bryggor.
En Blekingeeka, "Snaber" heter hon i folkmun enligt informationen nedan.


Efter tre nätter i husbilen är det dags att bege sig hemåt. Lite uppdrag väntar imorgon och så är det ju avslutning på linedancekurserna på torsdag. Helgen är en "jobbehelg" för källartrollet så då får husbilen vila, och jag också. För mycket frisk luft kan inte vara bra, men det är ju vad doktorn rekommenderat - så, så fick det bli.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig tur ni har gjort! Vi planerar att åka söderöver - Halmstad och söderut... kommer kanske iväg i början eller mitten av maj, så tack för tipsen och för inspirerande bilder!
    Kram

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!