2 dec. 2015

Mera vandring och stadspromenad

Igår var vi och vandrade upp i bergen längs havet. Solen går först upp vid strandpromenaden så vill man gå i sol på förmiddagen så går man dit. En härlig promenad utan biltrafik om man vandrar upp i bergen.


När vi kom tillbaka till stan blev det brunch på stan och sedan under eftermiddagen lapade vi sol utanför husbilen. Kvällen bjöd på kvällspromenad i vanlig ordning. Middagen lagades i husbilen, kött och grönsaker vi handlade tidigare på dagen.


Idag så blev det en morgonpromenad bort till gamla stan och lite shopping på vägen. Lite god lunch blev det också vid borgen. Räkor i vitlöksolja, melon och rökt skinka och kroketter.


Under eftermiddagen satt vi och åt lite snacks och drack Cava med våra engelska vänner. Hundarna sprang omkring och hade trevligt de också, dvs när de inte satt vid bordet och tiggde lite ost och salami.
Kvällen bjöd på stark indisk mat som vi köpte med hem och åt i husbilen, mums!


2 kommentarer:

  1. Underbara bilder, blir lite sugen på att slänga in ett litet tält och ge sig iväg med bilen:-) Rexis kompis liknar Alice på bilden. Är det en blandning med lite Border i sig? Kramar och ha det gott i värmen:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja här saknas inget.... värt den långa resan hit. Det är en Border Collie vet dock inte om han är renrasig. Kram kram

      Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!