29 maj 2016

En tur till skåneland

Vi tog en tur ner till Malmö och till lilla hönan, vår dotter Nathalie. Det blev en lyckad grillkväll med henne och Jesper. Ribban bjöd dessutom på en härlig solnedgång.

 
Lördag morgon promenerade vi in till Slottsparken för att titta på Malmö Garden Show. Ett himla trevligt evenemang för stora och små. Mycket inspiration för trädgårdsnördar och en hel del försäljning av växter, inredning, kryddor mm. Man satsar verkligen på hela familjen då det fanns mängder med roliga aktiviteter för barnen. Gratis inträde!

 Små mysiga montrar med lite olika inriktning
 
 Mängder med folk men ändå inte trångt!
 
Till och med jag blev sugen på att fixa i trädgården där hemma (går nog över)

Efter ett par timmar så var vi nöjda och gick tillbaka till bilen som stod kvar vid hundrastgården där vi lämnat den. Vi bestämde oss att köra en bit norrut....


Vackra Slottsparken

Vi stannade till i Råå, som vanligt. Trivs alldeles förträffligt där! Det blev promenader åt alla väderstreck, ja utom i väst för det var för kallt för ett dopp :-)

Då tackar vi skåneland för ännu en fin helg i solens tecken <3
 
Ps. Vi fricampade hela helgen, en natt vid hundrastgården (Ribban) och en natt på grusparkeringen i Råå som till hösten kommer bli en uppställningsplats för båtar.

1 kommentar:

  1. Superfina bilder och det ser ut som att ni haft soligt och fint! Råå har jag varit i en gång för längesen, på kurs ;)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!