15 maj 2016

Helgen försvinner så fort!

Då var det söndag igen, förstår inte varför helgen flaxar förbi så fort! 
I fredags när jag kom hem hade mannen packat husbilen och bestämt att vi skulle åka till sjön, jag kunde paddla och han skulle grilla, helt ok tyckte jag ;-) Men, jag fick köra! Han hade redan tagit några öl då det var hans lediga dag och han skulle jobba helg. Ha ha ha, som det kan bli. Men jag fixade väl det, jag brukar ju köra när han inte är med så då fick det väl gå nu också.
Sagt och gjort, vi åkte till Torvsjön i Skedalaskog och fick en trevlig kväll, dock inte så mycket paddlande då det blåste lite för mycket för min smak plus att jag glömde min våtdräkt hemma. Jag gillar inte att bada i kallt vatten....
Det blev lite mer paddlande igår förmiddag då jag, Agneta och Marianne åkte ut en sväng. Så härligt att spendera några timmar på sjön!
Denna dag började med hundträning och fortsätter med en utflykt till Varberg strax. 
Fick äntligen tummarna ur och bokade min orkidévandring nästa helg också, ser så fram emot detta! Förra året gick jag och räkan min på en egen vandring som också den var väldigt mysig!


Orkidévandring 2015, Ölands Alvar

Trevlig söndag vänner, vi hörs och ses! 

2 kommentarer:

 1. Hälsa på nästa gång du drar mot Varberg:-) Har nu kommit igång med min blogg på allvar och hoppas det ska fortsätta så.
  Många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du kommit igång med bloggen! Läser gärna vad du hittar på 😊 Vi hörs, fortare än du anar 😉

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!