26 nov. 2016

Vardag i Benidorm

Vad gör man i Benidorm? Är det fint väder så är man ute å går, solar, sitter på uteserveringar eller lapar sol på campingen o umgås med trevligt folk.
I onsdags blev det en promenad på eftermiddagen i gamla stan. Det hade regnat hela förmiddagen så vi passade på att ta en långrunda på eftermiddagen. Man hittar alltid en ny gränd som man aldrig gått innan. Här med fina figurer ingjutna i stengatan,
Här är jag och räkan på väg upp till berget för en långpromenad. Det blommar för fullt och solen gassar. Visst är det härligt med alla dessa blommor i olika färger?! Vi promenerar runt ett par timmar och är både hungriga o törstiga när vi kommer hem igen.
 
Resten av dagen njuter vi av härligt väder med Ingegerd o lilla Dennis, Leif kom också förbi o sa hej. En fantastisk fin torsdag blev det.
Keith o Chris från England med deras hund Chap får också vara med på bild. De hälsade oss välkomna med varsin öl när vi kom i tisdags, så trevliga!
Placa del Castell, här sitter man gärna och tittar på folk när det är fint väder. Flera bra matställen finns häromkring så man behöver inte gå hungrig eller törstig.
 
Spanjorerna är gärna ute när solen skiner och det gjorde  det igår, hela dagen! Vi gjorde dem sällskap under flera timmar.

4 kommentarer:

 1. Jag tror inte alls att ni har några problem att få tiden att gå! ;) Ser härligt ut! Hälsningar från Tjeckien!

  SvaraRadera
 2. Ser verkligen skönt ut, här hemma har vi blåst, blåst. Inte skönt.
  Ha det gott.👍
  Kram

  SvaraRadera
 3. Att vara ute och promenera i det vädret är inte helt fel minsann. Fantastisk bouganville!

  SvaraRadera
 4. Ser helt fantastiskt ut ... kanonbilder!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!