9 apr. 2017

En helg här hemma

Känns väldigt skönt att få landa hemma nu efter mycket flängande. Först Göteborg, sedan Stockholm och nu senast Varberg... däremellan stack vi ju själva till Öland också. Jag har hunnit med plantering, bus med barnbarn och promenader med min räka <3

Springa vid sidan av Rexi är kul

Alice med mamma & "Bönan" som är beräknad att komma den 6 maj


Lite bilder från gårdagen
Igår åkte vi till Tönnersjö och gick runt Långsjön, passade på att även handla lite blomster på hemvägen. Inga påskliljor eller andra gula blommor fick följa med hem, de gör sig bäst ute i naturen tycker jag. Istället blev det dessa som fick pryda altanen;


Nystädat inför påskhelgen som vi firar hemma

Nathalie kommer hem tillsammans med några Malmövänner, Michelle och Alice kommer också en sväng på lördagen. Alice skall sova över då föräldrarna skall på kalas, får se om vi lyckas överleva detta, ha ha ha. Plan B är att mamma kommer å hemtar henne om det krisar.

Nya badbron mellan naturreservatet i Gullbranna och stranden

Mellan naturreservatet och stranden har det kommit upp en ny badbro, visst är den fin! Tyvärr får man inte använda den än då betongen skall härda men titta kan man ju alltid göra. Snart är det ju hundförbud på stranden så jag och räkan får nog först använda den till hösten. Men då kan vi promenera ända bort till Lagaoset om vi vill.

Nu dags för lite frukost... trevlig söndag på er!

4 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att komma hem och fixa dona lite. Mycket fina bilder från eran Ölands tur. Allt ser så annorlunda ut mot när det är högsommar och turister i var buske. Gillar när det är lite folktomt och naturen börjar vakna till sakta och säkert.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Skönt att komma hem ett tag efter mycket farande kors och tvärs :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland är det skönt att landa lite. Fin altan ni har!

  SvaraRadera
 4. Lyckos er som har en inglasning o så fin altan. Det har man inte i lägenhet ;-) Visst är det mysigt att fixa o dona lite hemma också.:)

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!