25 apr. 2017

Gamla leksaker

Igår kom mannen upp från källaren med en stor kasse innehållande tjejernas gamla barbies. Oj, så måga som fortfarande var riktigt fina. Jag hade glömt att vi sparat alla barbiedockorna. Mycket leksaker och annat fick slängas då vi hade fått förrådet vattenskadat för några år sedan men dessa låg i bastun tillsammans med barbiebilar, barbiemöbler och en massa My little ponies. 
Många kändisar bland dessa! 🖒 Några ni känner igen?

Ska bli kul att se Alice leka med dockorna när hon bir lite större, just nu älskar hon din Pippi som hon fick i påskas av påskharen. Det största ägget vi kunde hitta rymde även Lilla Gubben och Herr  Nilsson.
Fortfarande så kommer tjejerna ihåg vilken häst som var vems, helt otroligt, efter typ 20-25 år!!! Själv kommer man knappt ihåg vad man åt till middag igår!

Har ni sparat några leksaker från när barnen var små?

2 kommentarer:

  1. Visst är det kul att man sparat leksaker och kläder sedan barnen var små. Jag har själv sparat porslinsservis och flera barbiedockor sedan jag själv var liten. Hahaha visst är det lycka:) Kul är det också att se glädjen i ens barns ögon när man ser hur glada dom blir att deras leksaker är kvar:)) Så var det för oss:) Kram

    SvaraRadera
  2. Oj så många barbiedockor! Vi har sparat bl.a. ett gammalt mekano i trä och en Märklinjärnväg, några gosedjur och en hel massa gamla teckningar :)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!