7 sep. 2014

Åsundens pärla, Ulricehamn

Slutade tidigt på fredagen och tog det lite lugnt hemma innan vi åkte ut med husbilen på eftermiddagen. Det hanns med lite svampplockning på vägen upp till Ulricehamn också :-) svampen tog vi hand om senare på kvällen efter kvällspromenaden.

Ställplatsen som vi stannade på låg ett stenkast från centrum intill en stor lekplats/park och med sjön strax nedanför som också har ett hundbad. Paradiset för oss har en hund som älskar att bada. Promenera kunde man göra åt båda hållen och hela sjön runt om man ville det. För den som gillar att cykla saknades inte cykelvägar heller. Kallbadhuset ute på bryggan har även en restaurang som verkade bra (vi tänkte äta där men det var fullt). Istället blev det hämtmat från stans Thairestaurang, mycket gott!
Ps. Ställplatsen i Ulricehamn är helt gratis att stå på, det finns en toalett, latrintömmning och vatten för påfyllning.

På söndagseftermiddagen åkte vi inom Göteborg för att hämta Nathalie som följde med oss hem. Vi fick också med oss lite räkor att smaska på, mums!
Nu väntar en ny vecka med lite blandade arbetsuppgifter, lite dans och trevliga kollegor.

Ha det nice och glöm inte att njuta av fina septemberdagar!

1 kommentar:

  1. En bra ställplats där vi stått ett par gånger :) Trevlig stad också att strosa runt i... många fina bilder blev det också!
    Ha det gott!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!