8 juli 2015

Tips!

Idag var jag och Agneta i Unnaryd på marknad, har nästan blivit en tradition. Själva marknaden hade inte så mycket att erbjuda idag som det brukar tyckte vi men några klipp gjorde vi trots allt. Men det är alltid trevligt med en utflykt och en fika i det gröna. Idag så intogs den vid hembygdsparken i Unnaryd. Det blev mina matiga frallor med medelhavssmak tillsammans med mortadella, prosciutto och tomat. 



På vägen hem så vi åkte till Gårdsbutiken Viltboden Deli som hade desto mer att erbjuda! Vi fick med oss älgsalami utan späck, vildsvinssalami, pancetta och en fantastisk god ost, Brillat Savarin, en riktigt krämig sak. Deras viltdelikatesser innehåller endast svenskt viltkött , utan några tillsatser eller bindningsmedel och är både gluten och laktosfria. De hade provsmakning på båda salamina idag i charken och man fick provsmaka allt annat man var nyfiken på också. Så bra service och supertrevlig personal.
Är du hungrig eller fikasugen så erbjuder de en massa smarrigt i restaurangen. 
Du hittar dem på väg 26, Nissastigen strax norr om Hyltebruk vid Skärshultssjön, där finns även en camping. 
Åkte vidare hem till Agneta och åt god jordgubbstårta och en kaffe på det.

Nu puttrar lövbiffen och den vitlöksstekta mangolden i gräddsås på spisen som skall bli morgondagens middag. Doftar så gott! För övrigt så har jag träningsvärk efter veckans joggingrundor, riktigt skönt att få känna att man lever! 


Ja, så är det! Ett av fynden som gjordes idag på marknaden. Ha en fortsatt fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!