27 juni 2017

Kroatien, mot Pag....

Efter nästan en vecka på väg är vi då framme i Kroatien. Vårt första lite längre stop är planerat att vara i Pag. Vi körde motorvägen så långt det gick och sedan svängde vi av mot Jadranska magistrala (kustvägen). Men vi behövde göra ett lite längre stopp för mat och för att ta ut pengar, här använder man valutan kuna så då stannade vi först i Senj för att ta ut pengar och sedan här;


Det blev bara lite rester får vår del, räkan fick sig ett par dopp och ett rejält mål mat. Vi fortsatte vår färd mot Prizna där vi skulle ta färjan över till Pag. Efter en stund på vägen kommer vi till världens läckraste srällplats och bestämde oss att dra handbromsen.
Det visade sig att det faktiskt var en camping....Det kostade oss 209 kuna att stå här inkl el och allt. Billigt! Campingen var enkel och möjligtvis 2-stjärnig men vilket läge!!!! Här fanns både restaurang och bar som också hade bra priser. Det blev lite friterad bläckfisk innan läggdags, hade varit riktigt sugen efter det. Gott! 
Efter frukost bar det av till färjan... ni har väl inte missat filmklippet på FB o Insta?! 😉

12 kommentarer:

 1. På Pag var jag förra året, men denna lilla camping missade mina ägare att ta mig till. Vilket läge, helt underbart! Min manlige ägare är ju så omodern så han har ingenting av dessa nymodigheter som FB och Insta.. Han vet ju knappt vad förkortningen står för..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag lagt in en länk i mitt nästa inlägg, hoppas det funkar 😉

   Radera
 2. Vilket läge på campingen, där hade jag kunnat stå ett par dagar. Fina bilder du tagit
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket läge! Nu är den campingen sparad. Så härligt att åka till Kroatien på sommaren, vi har bara varit där på hösten. Ha en fortsatt fin resa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite för varmt vissa dagar men helt underbart!

   Radera
 4. Wow så fina ställen ni hittar👍🏻Jättevackert m solnedgången också 😄

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder, härlig resa så fortsätt bara att ha det fortsatt härligt😍

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!