29 juni 2017

Pag, Šimuni

Igår kväll fick vi lite regn, betoning på lite. Såg på FB att det varit rejält oväder i norra Kroatien. Olustigt, vi har ju varit med om det också några gånger och det kommer fort när det väl kommer. När regnet kom satt vi och åt så inte gjorde det oss något. Vi gick till den stora restaurangen, Mali Raj. Vi var eniga om att fiskrestaurangen var bättre, på allt!

Men där var ändå supermysigt, men det är det ju här överlag. Här får man inte grilla hur som helst så har man ingen gasolgrill så kan man grilla lite varstans där man ordnat det så här fint;Idag vaknade vi till smatter, regnet försvann ganska snabbt men molen hängde kvar så vi bestämde oss att promenera in till byn Šimuni. Inte mycket att se men vi fick en promenad i alla fall. 


Kaktusen va otroligt fin och den lilla ödlan väldigt kvick, så fick inte med hela. Supare fanns även här ha ha ha. På vägen hem blev det en snabbfika, molnen sprack upp och det var dags för förmiddagsdoppet!

Det blev ett par dopp till efter det men nu är det kväll och strax packar vi ihop oss. Imorgon bär det av söderut!

5 kommentarer:

 1. Vädret kan vara konstigt där nere. Minns förra årets resa då jag var i de norra delarna och längre ner längst med kusten var ett flertal vägar och broar avstängda pga dåligt väder. Men jag hade det hur lugnt och fint som helst.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Ja, när det väl blir oväder i Kroatien kan det bli rejält har vi förstått! Hälsningar från Tjeckien.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder, ni har det verkligen skönt.
  Ha det gott, kram 😎😎

  SvaraRadera
 4. Åh, men nu blev jag så avundsjuk så jag håller på att dö, vad jag längtar efter värme och dessa miljöer. Dina bilder gör ju inte det lättare. Jaja, nu har vi ju gjort vårt val som ju är intressant i sig. Kram och hälsningar från Lofoten!

  SvaraRadera
 5. Kroatien har väldigt vacker natur!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!