12 juli 2017

Bye bye Kroatien

Det blev ett par dagar på Krk och besök hos min syssling Tanja och ett par dagar i Vrsar innan vi körde vidare norrut efter 17 dagar i Kroatien. 
På Krk var det olidligt varmt så det var skönt att få åka därifrån, annars trivs vi bra på Punat som har bra urval på restauranger mm, den fina hundstranden ligger dock på tok för långt från campingen. Denna gången valde vi att stå på ställplatsen utanför camping Pila för 20 euro natten med tillgång till ström och alla faciliteter som campingen hade, toppenbra!

Vi åkte norrut till Vrsar o camping Valkanela som erbjöd inte mindre än 3 hundbadplatser, helt otroligt, och med dusch i anslutning till dessa på stranden. Det blev många och långa badstunder här. Ingen billig camping här inte, notan slutade på 705 kuna (ca 1000 kr) för två nätter, men fint va det!

En tidig morgon åkte vi till Rovinj, Istriens mysigaste lilla stad. Här har vi strosat många gånger förr, inte minst när barnen va små och vi åkte till Kroatien för jämnan.

Det kommer fler bilder vid senare tillfälle för här följde ju kameran med så klart.
På tillbakavägen gjorde vi ett kort stop ovanför Limski kanal för att njuta av utsikten.
Igår blev det ett kort stop i Slovenien, det kom in ett rejält regnoväder så vi körde vidare upp till Österrike med regnet som sällskap. Nu rullar vi i Tyskland.... många mil blir det.

7 kommentarer:

 1. Vilken fin härlig resa nu är ute på. "Bra" att ni åker därifrån med tanke på att jag är snart lika grön som Hulken av avund😃 Underbara bilder.
  Fortsatt fin resa uppåt
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken skön resa ni haft, härliga bilder.
  kör försiktigt, kram 😎😎🐕🐕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regn nästan hela vägen så vi tar det varsamt 😊

   Radera
 3. Vilka underbara bilder! Ser helt fantastiskt ut! Campingen låter dyr ... Men vi är lite bortskämda just nu med polska priser.Här kostar campingarna mellan 140 och 250 kr/dygnet inkl. el och WiFi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det dyrt! Låter billigt o bra i Polen 👍

   Radera
 4. Dyr camping men ibland är det gott att fira till det lite extra. Kör försiktigt hemåt Sverige!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!