18 maj 2015

Långhelg med nära å kära

Det började med en tidig tur till ön med Ozzy o Sanna på torsdagen, lunch och häng med mina tjejer på eftermiddagen (Michelle kom hem och lagade kräftsoppa till oss), långpromenad på eftermiddagen och sedan en bubbelkväll med trevliga vänner.
Fredagen försvann snabbt den också. Vi började med att åka till familjegraven för att göra lite fint och sedan blev det en tur till mor där vi åt lunch ihop och spelade Fia med knuff. Kvällen spenderades hos Eva o Sterner å övernattning i bobilen. Nathalie joynade oss då även hon gillar att bo i bil ;-)
Jag o hon bodde ute i Grötvik på ställplatsen på lördagen (källartrollet jobbade helgen), spännande då det blåste rejält och även blev strömlöst. Men men, det var bara att sätta på gasolen så löste sig allt. Michelle kom ut en sväng också, hade med sig god lunch till oss och sedan blev det att spela lite kasta gris.
På söndagen blev det en tur ner till Madde på förmiddagen och eftermiddagen bjöd på grille och trevliga överraskningar. Alla barnen samlade så även Christofer och hans föräldrar.
Idag har vi farit iväg på äventyr, vart få ni reda på en annan dag!
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!