13 okt. 2016

79 nätter i husbil...

Ja, så många nätter har vi varit på rull hitintills. Oktober blir det inte mycket åka av men i november väntar resan till Benidorm och på hemvägen lite julmarknader i Frankrike och Tyskland.
Kanske kommer ni ihåg min excelfil som jag fyller på, allteftersom vi tillbringar våra nätter i husbilen? Känner att vi nyttjar husbilen maximalt och verkligen får valuta för pengarna!


Denna veckan har vi firat min födelsedag, i dagarna tre känns det som. I måndags när jag fyllde så åt vi bara gemensam middag med den äldsta dottern, hennes sambo o barnbarnet. Då jag inte var på jobbet denna dag, bjöds jag på tårta på tisdagen och på kvällen blev det linedance i Hasslöv med tjejkompisar, så kul!
Arbetskamraterna som missade tårtan i tisdags uppvaktade med skumpa och lite gosaker igår. Tackar å bugar! Undrar vad de skall hitta på när jag fyller jämt nästa år?!
Men igår kväll blev det middag igen, med båda döttrarna samlade. Nathalie kom hem från Malmö så vi passade på att fira lite till. Idag flög hon till Spanien så nu är det tomt i huset igen.

Finaste tårtan hade tjejerna med sig hem från Feldts bageri o konfekt, sååå god!
 
Ikväll väntar linedancekursen, hoppade visst på det igen... hur det nu gick till, har ju inte dansat på länge men kanske var det dags igen. Fötterna strejkar dock, och höfterna och vaderna... men men, det är roligt så då får blunda för krämporna.
 
Fin helg önskas till er därute och var rädda om er!

13 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Ja den bilden på tårtan var ju dreggelframkallande!!! Kul att du också håller reda på hur många nätter ni använder husbilen! Jag har räknat, och vi närmar oss förra årets rekordår, så om inget händer, ser vi fram mot 170-180 nätter kanske, men då är det några torrcampingnätter på garageuppfarten medräknade också....ska bli kul att följa med er ner till Benidorm, trevlig helg själva, vi ska försöka få plats i Askersund och där träffa Libertysowner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Grattis till er dom lyckas klämma in så många nätter i husbilen! Mannen här i huset jobbar alldeles för mycket just nu.... njut av helgen o vännerna ❤️

   Radera
 2. Det första man ska göra här då är ju självklart att säga grattis i efterskott. Mina ägare kommer nyttja mig ca 60-65 nätter tror jag iår, de har inte räknat efter ännu..��. Jag fick stå hemma lite för mycket under våren då det var födelsedagar oxh konfirmationer i tid och otid. Ska följa bloggen och er kommande resa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det viktiga är ju att man njuter o är nöjd men jag tycker att släktkalas suger 😂 Åker mycket hellre husbil! 😇

   Radera
 3. Grattis i efterskott säger jag oxå 🎂🎉. Det låter som du haft kanonfin dagar o firande😄Så härligt. Smart kalender du har där...jag använder inte exel... så är det svårt ? Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! 😊 nej det är inte svårt. Har du excel i datorn kan du få en mall på mailen. 😉

   Radera
 4. Men vad roligt att dokumentera sådär, det kommer jag nog att ta efter på något sätt. Ser jag det stå Höganäs i november? Då måste vi ses om ni kommer dit! Grattis i efterskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för grattishälsningen. I november är det bara jag o vovven som åker ner och jälsar på en gammal barndomsvän. Bra med husbil i alla lägen... 👏

   Radera
 5. Grattis i efterskott, vilken fin tårta du fick.
  Det där med Exelarket ser smart ut, då får man ju en bra översikt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den var väldigt god också! 😆

   Radera
 6. Grattis i efterskott! Härligt att ni använder husbilen så mycket! Förra året (2015) var vi ju ute HELA året, men i år har det blivit betydligt mindre. Men den här helgen är vi på rull! Jag föreläste idag på annan ort och då passade vi på att ta husbilen och vara ute hela helgen :)

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott! Härligt att ni använder husbilen så mycket! Förra året (2015) var vi ju ute HELA året, men i år har det blivit betydligt mindre. Men den här helgen är vi på rull! Jag föreläste idag på annan ort och då passade vi på att ta husbilen och vara ute hela helgen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det härligt att även kunna använda husbilen i jobbet?! Ha en fin helg!

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!