26 mars 2016

En lugn påsk med surf och gamla minnen

Denna påsken är vi hemma då mannen jobbar. Vad gör man då när man sitter hemma och läser om alla som är ute och åker husbil? Jo, man tittar på vad man själv har varit på för turer och planerar framtida resmål såklart!


Första bilden på vår lilla "Skrutt"

Häromdan så hittade jag en länk om Göta kanal och alla nya ställplatser som poppat upp. Det fick mig att minnas vår första tur längs Göta kanal, sommaren 2012 då vi inte planerat någon semester och plötsligt blev med husbil. 


Vår första campingövernattning blev Karlsborgs camping, superfin!

Vi åkte ut utan att kunna någonting om husbil eller campingliv, intressant upplevelse vill jag lova! Men det finns ju hjälpsamma människor som gärna hjälper till om man bara vågar fråga. Några av våra stop på vägen.....

Klicka på bilden för att ladda ner kartan över Göta Kanal

På den tiden visste vi ingenting om ställplatser, tog in på campingar efter vägen... det visade sig att alltid gick inte det heller då det sommartid oftast är fullbelagt!


En av få regndagar vi råkade ut för sommaren 2012

Förra året besökte vi lite fler "slussar", bl a Borenshult och Bergs slussar 

1 kommentar:

  1. Vilka fina foton! Vår första husbilstur fricampade vi, och det var nog inte så smart för vi fattade ingenting när det gällde el, värme, vatten... haha. Minns att det var kaotiskt! Men vi blev inte avskräckta ;) Och nu kan vi trösta med att vi också är hemma i påsk :)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!