8 juli 2016

En härlig vecka!

Man längtar ju alltid efter semestern, men det gäller ju att njuta för stunden också! Denna veckan har varit underbar, träffat många vänner, nya som gamla. Gjort några fina utflykter mitt i veckan också.
Stickgänget åkte till Båstad i tisdags på en fika, passade på att ta en promenad i den fina parken också! Norrvikens trädgårdar är fint, synd vi prickade in regnet.

 
 
 

När vi ändå var i krokarna stannade vi till vid Grönkvist, blommor och inredning till bra pris! Men, jag handlade inget :-)

 

I onsdags hängde jag med dottern vid kolonilotten med lilla Alice. Vi tog en promenad bort till fåren och hälsade på. Trodde att hon kanske ville sova lite, men inte!


Så härligt att promenera längs Prins Bertils stig. Skiner solen så är det ju ännu bättre!
Igår blev det en tur in till centrum för att träffa Gilda, en utav mina äldsta vänner sedan lågstadiet. Helt underbart, vi satt och prata gamla minnen och försökte komma ikapp vad som hänt sedan sist vi träffades. Alldeles för kort med tid hade vi.... jag var ju tvungen att åka till svärsonen som fyllde år också.

Dottern bjöd på hemmagjord smörgåstårta och en fantastisk tårta från Feldts bröd och konfekt i stan. De släpper sina tårtor då och då och man får helt enkelt passa på när det är något speciellet, för visst är alla dagar speciella?! Kolla in dem på FB ;-)
Idag hade vi Öppet hus på jobbet och dagen sa svisch så var den slut. Nu väntar 5 härliga veckor utan måsten. Bäst av allt, jag hann med alla mina arbetsuppgifter som jag hade som mål att ha färdiga innan jag tog semester, nu kan jag bara njuta!
Firade det hela med att åka till sjön å SUPa lite, räkan fick simma så han blev också nöjd!

2 kommentarer:

  1. Norrvikens trädgårdar - där var vi för några år sedan ... vilken blomsterprakt!
    Ha nu en skön semester!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Väldigt fina bilder.Önskar mig ut i vimlet mig själv?

    SvaraRadera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!