18 juli 2016

Sightseeing i stan och en sväng till Lauterbrunnen

Förmiddagspromenaden gick in till stan, ca 2,5 km. Vi tittade på skärmflygarna och va lite sugna på att ta en tur men vi avstog denna gång.
Sedan blev det frukost innan vi checkade ut från ställplatsen vid floden och tog en sväng upp till Lauterbrunnen. En liten by uppe i bergen med ett fint vattenfall. Härifrån går det linbana upp till Mürren eller så kan man ta tåget upp till Wengen. Vi nöjde oss med en promenad i det vackra landskapet.
Vi åkte till den tänkta campingen som vi sett ut men inte bokat.... fullt! Ja, så kan det gå när man inte vill boka. Vi åkte till en annan camping vid sjön Thun, en femstjärnig sådan.... Camping Manor Farm. Vi fick en plats hyffsat nära vattnet. Här har vi haft det lugnt o skönt. Varit ute på sjön ett par gånger per dag, promenerat eller bara tagit det lugn under markisen. Räkan har badat i massor, både i floden och i sjön och så har han åkt bräda.
Imorgon fortsätter resan mot Italien och Como.
Ja, just det! Internet suger..... och allt är svindyrt. Vad sägs om en pizza för 170 kr?! Vad camping kommer att kosta får vi se imorgon hi hi hi.

4 kommentarer:

 1. Oj så vackert det ser ut på bilderna! Hälsningar från Tjeckien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart! Hoppas ni också har det bra.

   Radera
 2. Härliga bilder, förstår att ni njuter av er vistelse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi älskar Schweiz, så ja, vinjuter för fullt! Tack för att du tittade in!

   Radera

Jag blir glad om du tar dig tid att skriva en kommentar!