Sätt ugnen på 225 grader
3 ägg
2 dl riven ost
2 dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Vispa äggen lätt och blanda ner resten.
Klicka ut smeten på bakplåtspapper och grädda i ca 9 minuter.
Fröbröd
Sätt ugnen på 225 grader
3 ägg
knappt 3 dl riven ost (västerbotten är godast)
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
0,75 dl solrosfrön
0,25 dl hela linfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Vispa runt äggen lite och blanda ner övrigt.
Bred ut smeten som en rektangel på bakplåtspapper (ca någon cm högt).
Grädda ca 15 minuter.
Låt svalna och skär sedan upp lagom stora rutor (det blir ca 9 st).
Jättegott till äggmackan med majjo på morgonen!